Van Lente Timmerwerken
Werkwijze

Werkwijze

Begeleiding en maatwerk

Wij staan garant voor een goede begeleiding van elk project dat wij aannemen. Graag komen we eerst bij u thuis langs om de (ver)bouwplannen samen door te nemen. U ontvangt later een passende offerte waarin duidelijk staat beschreven wat de werkzaamheden en de uiteindelijke kosten zullen zijn.

Advies

Misschien heeft u precies in uw hoofd hoe de verbouwing of renovatie eruit moet komen te zien, misschien heeft u zelf nog geen idee. Graag komen we langs om uw wensen te horen en/of advies te geven. We kijken of uw wensen haalbaar zijn en technisch goed uitvoerbaar. Ook zijn er veel verschillende bouwmaterialen die gebruikt kunnen worden. Graag vertellen we u hier meer over.

Montage en afwerking

Na opdracht van uw kant gaan wij aan de slag. Voor ons is het belangrijk dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van de werkzaamheden. Eenmaal gestart met de verbouwing/renovatie houden wij ons aan de gemaakte afspraken. Wij werken netjes en ruimen onze rommel op.

Car

De door ons afgesloten CAR (Constructie All Risks/montage)- verzekering dekt bij eventuele beschadiging van het bouwwerk (door bijvoorbeeld een uitvoeringsfout, constructiefout of gebrek van het materiaal) de kosten.